категорії: блоґ-запис

Бдітєльний пуліглот і Дипотат Востап


Депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Остап Канака ("співак" Остап) озвучив інформацію про те, що у школах Перемишлянського району Львівської області факультативно викладають російську мову. Про це він заявив сьогодні під час сесії Львівської обласної ради.
Остап Канака, озвучуючи депутатський запит, звернувся до начальника управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації Михайла Брегіна з вимогою вивчення ситуації навколо викладання російської мови у загальноосвітніх школах Перемишлянського району Львівщини. Адже, як сказав депутат від ВО «Свобода», він володіє інформацією, що у деяких школах Перемишлянського району російська мова викладається факультативно.

За його словами, це пояснюють як захист інтересів національних меншин, а саме російської меншини. Але, як зауважив Остап Канака, російських національних меншин у Перемишлянському районі немає. Тому бдітєльний «свободівець» виступив за відміну факультативних занять з російської мови, адже це є «з’яничаренням» дітей, та перекваліфікацію вчителів, які викладали цей предмет.
 

Ну а хулі, він бо грамотний, нафіга дітям російську мову вчити, нехай будуть такі самі тупі:

Корки з інтервю:

В естрадний спів мене вводила відома співачка Наталя Самсонова. На першому занятті у її домі мені ніяк не вдавалося видати саме той звук, який було потрібно. Врешті-решт у Наталки здали нерви, вона поставила мене рачки і примусила … мукати!  

Я народився у селі Дунаїв. Ні для кого не секрет, що на селі співи чоловічим фахом не вважаються, от і моя родина бачила мене священиком. (Я прислуговував у церкві і читав апостольські читання на хорах). Досить довго я переконував рідних, що в душі є артистом. «Який артист? – казали мені. – Нормальні хлопці дрова рубають, городи орють, а ти…